Hyr stuga i Enö

Stuga i Enö, Själland, Danmark till uthyrning!


Karta över Enö Den natursköna Enø vid Karrebæksminde bjuder på enastående, fridlyst natur och mysig badortsstämning. Den natursköna Enø ligger i Sydvästsjælland, ut till Smålandsfarvandet, och består av två delar som är förbundna med en smal ås. På den norra delen ligger Enø by och sommarstugeområdet, och på den södra udden finns ett fridlyst fågelområde. Enø är via en bro förbunden med den mysiga fiske- och badorten Karrebæksminde. Här hittar ni en mysig atmosfär, en stämningsfull båthamn, minigolfbana, bra inköpsmöjligheter samt flera matställen och kaféer. Prova ev. en 'Enø Steak', som orten är mycket känd för. Vid kanalen och båthamnen kan ni uppleva fiskekuttrar, ett rökeri och en livlig fiskehandel.
Hela sommaren arrangeras det aktiviteter som tivoli, knallemarknad, kappsegling och musikunderhållning i byn.
Dessutom hittar ni härlig strand, fridlyst natur och ett rikt fågelliv på Enø.
Den närmaste större staden är den gamla handelsstaden Næstved, som har bevarat en rad medeltidsbyggnader (10 km).
 

Gästers recension från Enö:
 
19 gäster har givit Enö ett genomsnittligt betyg på 4,32 av 5 möjliga stjärnor.

Strande

Den härliga, breda sandstranden vid Enø/Karrebæksminde har sandbotten och Blå Flagg. Vattnet är klart, det är långgrunt och stranden är därför mycket barnvänlig.

Natur

Den norra delen av Enø präglas av fält, planteringar och kuststräckningar. Den södra delen, Enø Overdrev, är ett fridlyst fågelområde där det också finns möjlighet att få uppleva sälar. Platsen präglas av strandängar, vass-skogar och mindre skogsarealer; och hela fjordområdet samt havet utanför är utsatt som Ramsarområde och EU-fågelskyddsområde.
De två härliga skogarna: Horsemoseskov och skogen 'Fruens Plantage' ligger båda c:a 14 km från Enø.

Aktiviteter

I Karrebæksminde kan ni spela minigolf.
Det finns bra möjligheter för kustfiske längs kusten på Enø Overdrev.
Næstved Ny Golfklub ligger bara 4 km från Enø med fin utsikt över Karrebæk fjord. Sydsjællands Golfklub vid Mogenstrup ligger c:a 20 km härifrån.

Sevärdheter

Enø och Karrebæksminde kan, förutom stämning och atmosfär, också bjuda på ett ljusstöperi, en antikvitetsbutik och ett galleri.
Besök den livliga handelsstaden Næstved, som är omgiven av skön natur och som bl.a. kan bjuda på en rad historiska sevärdheter samt bra shoppingmöjligheter (10 km).
Nordost om Enø ligger Gavnø med det gamla slottet. Gavnø Slott har en av Danmarks vackraste blomsterparker. Upplev också fjärilslandet på platsen och naturligtvis själva slottet, där det är rundvisning dagligen (14 km).
Bonbonland i Holme-Olstrup har mer än 70 aktiviteter för hela familjen; bl.a. Danmarks vildaste bergochdalbana 'Vildsvinet', raftingbana, karuseller, cirkus, barnteater, sjörövarsjö och mycket mer (18 km).
På Holmegård Glasværk vid Fensmark kan ni, under de dagliga rundvisningarna, uppleva framställning av konstglas och besöka butiken (19 km).

Utflykter

Gisselfeld Slottspark vid Bråby är en av Nordeuropas vackraste trädgårdar med många botaniska rariteter. Parken är öppen för allmänheten, som verkar som en engelsk trädgård (29 km).
Sagolandet Fantasy World vid Ringsted är en värld av äventyr och magi. Ett fascinerande och mekaniskt fantasiland med bl.a. troll, tomtar och färggranna djur (36 km).
Sagnlandet Lejre vid Roskilde är en järnåldersby där ni kan åka i urholkade stockbåtar, hugga ved med järnåldersyxa, mala mjöl och baka små brödkex (69 km).
Missa inte den 15 kilometer långa och upp till 41 meter höga kritklinten Stevns Klint. 'Flagbanken' är klintens mest dramatiska plats med en enastående utsikt. Därutöver är den gamla kyrkan vid Højerup, som ligger ända ute vid klinten, värd ett besök (61 km).
Besök huvudstaden København med attraktioner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slott med kronjuvelerna, København Zoo osv. (80 km).

Sol og Strand 2015

Författare:
 
Copyright © 2003-2015 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

4 Stugor på Enö


Stuga 91-5514 Enö
SärklassKategori - läs mer
 
9 omdömen i
 
gästboken
200 m till vattnet 
58 m2
2 sovrum
4 sovplatser
1 toalet
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 2676,-
 
Visa stuga
Stuga 91-5515 Enö
SärklassKategori - läs mer
 
9 omdömen i
 
gästboken
400 m till vattnet 
70 m2
2 sovrum
5 sovplatser
1 toalet
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 2219,-
 
Visa stuga
Stuga 91-5516 Enö
SärklassKategori - läs mer
 
0 omdömen i
 
gästboken
175 m till vattnet 
72 m2
2 sovrum
5 sovplatser
1 toalet
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 2635,-
 
Visa stuga
Stuga 91-6517 Enö
ToppklassKategori - läs mer
 
1 omdöme i gästboken
150 m till vattnet 
74 m2
2 sovrum
6 sovplatser
1 toalet
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 4148,-
Inklusive
slutrengöring
Visa stuga
Sänd till en vän
Kontakt
Kontakt info
0418 222 30
 
info@sologstrand.se
Dagligt kl. 9-20

Sök semesterstuga

Resemål
Ankomstdatum Antal gäster
 
Avancerad sökning
 
 
Nollställ
Nyhetsbrev Erbjudanden och nyheter.