Hyr stuga i Bakkebölle

Stuga i Bakkebölle, Själland, Danmark till uthyrning!


Bakkebølle på Sydsjælland har utsikt till öarna Lolland, Falster och Møn. Bakkebølle ligger på Sjællands sydligaste spets, vid farvattnet Storstrømmen och norr om de tre öarna Lolland, Falster och Møn. Njut av de korta avstånden till talrika sevärdheter, naturupplevelser och historiska städer, som t ex Vordingborg, som har en fläkt av den sydeuropeiska glöden, och som bara ligger c:a 11 km från Bakkebølle. Det mysiga semesterområdet Bakkebølle ligger bara en km från vattnet och två km från inköpsmöjligheter. Låt er inspireras av de många frestelserna och upplev Sjælland, Lolland, Falster och Møn.
 

Gästers recension från Bakkebölle:
 
4 gäster har givit Bakkebölle ett genomsnittligt betyg på 4 av 5 möjliga stjärnor.
Karta över Bakkebölle

Strande

Bakkebølle Strand ligger i ett skönt naturområde, c:a en km från sommarstugeområdet. Här är ni nära Farøbron, som förbinder Sjælland med den lilla ön Farø.
Ore Strand (c:a 16 km härifrån) kan också rekommenderas. Här finns det stora, rekreativa gräsarealer, och det finns badbryggor till förfogande.

Natur

Gå ev. en tur längs vandringsstigen Bakkebøllestien ¿ den gamla bansträckningen mellan Vordingborg och Kalvehave, och gå genom den fruktbara naturen förbi fält, genom skogar med ett rikt fågelliv och njut av utsikten över farvattnet Storstrømmen.
Naturområdet Kulsbjerge (c:a 3 km) utgörs av tre högar. Från den högsta punkten i området (107 m ö h) har ni en härlig utsikt över södra Sjælland.
På landtungan Knudshoved Odde (c:a 24 km) hittar ni skogen Knudsskov, som är omgiven av vatten både i norr och söder. I detta härliga naturlandskap växer så gott som alla Danmarks trädslag, manshöga ormbunkar, björnbär och doftande blommor. Det är endast tillträde till landtungan på cykel eller till fots.
Møns Klint (c:a 36 km) är en sann turistattraktion. De olika lagren av krita, lera och grus gör att branterna hela tiden är i rörelse.

Aktiviteter

Vid turistinformationen i Vordingborg (c:a 11 km) kan ni hyra cyklar och uppleva de härliga omgivningarna i den friska luften. Vandrarkartor kan också köpas i turistinformationen.
Det finns goda fiskemöjligheter längs hela kusten och i områdets Put & Take fiskeparker.
De närmaste golfbanorna hittar ni hos Møn Golfklub i Stege (c:a 21 km), Falster Golf Klub vid Eskilstrup (c:a 26 km) och hos Sydsjællands Golfklub vid Næstved samt i Næstved Ny Golfklub (båda c:a 41 km).

Sevärdheter

Upplev Vordingborg (c:a 11 km) och känn den sydländska stämningen i båthamnen, som bara ligger några få hundra meter från centrum, som bjuder på ett otal mysiga affärer. Byns kännetecken är Gåsetårnet, som hör till en av Danmarks största slottsruiner från medeltiden. Besök också de olika museerna (Sydsjællands Museer), som rymmer sevärda samlingar från forntiden och fram till idag. Historisk Botanisk Have anlades efter första världskriget, och här kan ni finna ro medan ni låter doften av blommor och växter och den historiska atmosfären i parken påverka er.
Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster har Europas största samling av olika krokodiler. Här hittar ni också sköldpaddor, varaner och anakondor (c:a 26 km).
Gisselfeld Slottspark, vilken framstår som en engelsk trädgård, är en av Nordeuropas vackraste trädgårdar (c:a 42 km).

Utflykter

Gavnø Slott på ön Gavnø (c:a 43 km) har en av Danmarks vackraste blomsterparker. Upplev också fjärilslandet på platsen.
Den vackra ön Enø (c:a 47 km) är förbunden med den mysiga fiske- och badbyn Karrebæksminde via en bro. Här hittar ni en mysig stämning, en båthamn fylld med atmosfär, en minigolfbana, bra inköpsmöjligheter samt flera restauranger och kaféer.
Bonbonland i Holme-Olstrup har mer än 70 aktiviteter för hela familjen, bl.a. 'Vildsvinet', Danmarks vildaste rutschbana, raftingbana, karuseller, cirkus, barnteater, sjörövarsjö och mycket mer (c:a 45 km).
I Knuthenborg Safaripark vid Bandholm på Lolland (c:a 58 km) lever de vilda djuren i 'naturliga' omgivningar - alldeles omkring er bil.
Reservera också lite tid till huvudstaden med den kungliga stämningen - København (c:a 105 km).

Sol og Strand 2015

Författare:
 
Copyright © 2003-2015 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

2 Stugor på Bakkebölle


Stuga 91-7508 Bakkebölle
SärklassKategori - läs mer
 
4 omdömen i
 
gästboken
200 m till vattnet
Havutsikt från stugan
76 m2
2 sovrum
4 sovplatser
1 toalet
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 2656,-
 
Visa stuga
Stuga 91-7509 Bakkebölle
Standard +Kategori - läs mer
 
0 omdömen i
 
gästboken
200 m till vattnet 
78 m2
3 sovrum
4 sovplatser
1 toalet
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 2492,-
 
Visa stuga
Sänd till en vän
Kontakt
Kontakt info
0418 222 30
 
info@sologstrand.se
Dagligt kl. 9-20

Sök semesterstuga

Resemål
Ankomstdatum Antal gäster
 
Avancerad sökning
 
 
Nollställ
Nyhetsbrev Erbjudanden och nyheter.