Hyr stuga i Lundeborg

Stuga i Lundeborg, Fyn och öar, Danmark till uthyrning!


Lundeborg är en liten, trevlig stad i idyllisk omgivning. I det lilla fiskeläget på östkusten av Fyn, finns en härlig strand samt en mindre småbåts- och fiskehamn i en charmig miljö. Här finns det möjligheter att köpa fisk direkt från fiskebåtarna. Från stan är det utsikt till Langeland och i fjärran kan man ana Stora Bältsbron. Det finns flera restauranger samt möjlighet för inköp av dagligvaror i stan.
 

Gästers recension från Lundeborg:
 
29 gäster har givit Lundeborg ett genomsnittligt betyg på 4,52 av 5 möjliga stjärnor.
Karta över Lundeborg

Strande

Lundborg Strand är en av Fyns härligaste badstränder med grovkornig sand, klart vatten och egen brygga. Stranden är mycket barnvänlig och ligger väl placerad i lä bakom kullarna. Det finns parkeringsplats och omklädningsmöjligheter precis vid stranden.

Natur

Lundeborg är omgivet av en fantastisk och frodig natur med skogar, ängar och åkrar. Det finns många vandrings- och cykelleder i det härliga landskapet utanför stan och längs kusten.
Kajbjerg Skov ligger rätt ute vid kusten på Østfyn. Här finns skogssjöar och markerade vandringsleder.

Aktiviteter

Lundeborg bjuder på bra fiske- och surfingmöjligheter. Det är också möjligt att komma med på en fisketur med kutter eller på segeltur på Stora Bält från Lundeborg. Den närmaste golfbanan är Svendborg Golfklubb med 18 hål. Banan är vackert belägen och från banans högsta punkter är det utsikt över öarna på södra Fyn. Kusten och inlandet är perfekta att uppleva till fots eller på cykel. Det finns möjligheter att hyra cyklar på turistinformationen i Lundeborg.

Sevärdheter

Det vackra Egeskov Slott, 33 km från Lundeborg, betecknas som Europas bäst bevarade renässansborg.
Hesselager Kirke är anmärkningsvärd med sina halvbågeformade gavlar. Samma utsmyckning ses på herrgården Hesselagergård.
Damestenen mellan Vormark och Hesselager är en ca 1 000 ton tung sten av gnejs, som har kommit hit under den senaste istiden.

Utflykter

Besök Svendborg, som har bevarat sin gamla stadskärna med smala, krokiga gator, torg och gårdsmiljöer och som präglas av stadens historia, som går tillbaka ända till den tidiga medelåldern. Här kan Ni finna massor av kulturella upplevelser, bra inköpsmöjligheter och ett stort antal restauranger. Imponerande ljussättningar, dramatiska filmer, ljud och bilder gör besöket på Naturama i Svendborg till en unik och inspirerande upplevelse inom djurens värld (ca 16 km).
På Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan Ni komma i kontakt med marsvin från en bro på utsidan eller genom den långa undervattenstunneln (ca 45 km).
Besök H. C. Andersens födelsestad Odense; en modern och stämningsfull stad med många möjligheter för upplevelser i form av musik, kultur, teater, gyckel på stadens torg, gågator, caféer, restauranger och värdshus (ca 46 km).
Den Fynske Landsby i Odense är ett lantbruksmuseum, som visar en miljö på landsbygden på Fyn, från tiden runt 1850-talet (ca 43 km).

Sol og Strand 2015

Författare:
 
Copyright © 2003-2015 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

5 Stugor på Lundeborg


Stuga 71-4004 Lundeborg
ToppklassKategori - läs mer
 
3 omdömen i
 
gästboken
10 m till vattnet
Havutsikt från stugan
70 m2
2 sovrum
5 sovplatser
1 toalet
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 5139,-
 
Visa stuga
Stuga 71-6006 Lundeborg
SärklassKategori - läs mer
 
4 omdömen i
 
gästboken
50 m till vattnet
Havutsikt från stugan
110 m2
3 sovrum
6 sovplatser
1 toalet
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 3983,-
 
Visa stuga
Stuga 71-6007 Lundeborg
SärklassKategori - läs mer
 
7 omdömen i
 
gästboken
200 m till vattnet
Havutsikt från stugan
134 m2
3 sovrum
6 sovplatser
1 toalet
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 3479,-
 
Visa stuga
Stuga 71-6009 Lundeborg
StandardKategori - läs mer
 
15 omdömen i
 
gästboken
5 m till vattnet
Havutsikt från stugan
27 m2
1 sovrum
2 sovplatser
1 toalet
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 2885,-
 
Visa stuga
Sänd till en vän
Kontakt
Kontakt info
0418 222 30
 
info@sologstrand.se
Dagligt kl. 9-20

Sök semesterstuga

Resemål
Ankomstdatum Antal gäster
 
Avancerad sökning
 
 
Nollställ
Nyhetsbrev Erbjudanden och nyheter.