Hyr stuga i Faldsled

Stuga i Faldsled, Fyn och öar, Danmark till uthyrning!


Karta över Faldsled Från det lugna och natursköna Faldsled på Fyns sydvästra kust är det utsikt över Helnæs och Det Sydfynske Øhav. Faldsled ligger helt ut mot kusten, och byn har sin egen lilla mysiga småbåtshamn. Området kring Faldsled är fridfullt och familjevänligt, och det är aldrig långt till Fyns många aktiviteter och sevärdheter.
Dagligvaror kan inhandlas i byn och här finns ett värdshus, men i Fåborg, 9 km härifrån, hittar ni bra inköpsmöjligheter och flera matställen.
 

Gästers recension från Faldsled:
 
27 gäster har givit Faldsled ett genomsnittligt betyg på 3,96 av 5 möjliga stjärnor.

Strande

Strandholmen vid Faldsled by är en barnvänlig sand- och stenstrand med grunt vatten. Här är goda förhållanden för vindsurfare. En liknande strand finns vid Bøjden, 12 km från Faldsled, men här är stranden längre.
Föredrar ni att bada vid en sandstrand med djupt vatten, kan den härliga stranden vid Klinten, nära Fåborg, rekommenderas.

Natur

Det vackra naturlandskapet vid Det Sydfynske Øhav inbjuder till långa promenader, antingen längs stranden, i skogen eller bland kullarna. Från Faldsled kan ni uppleva den enastående solnedgången över Helnæs.
I området kring Horne/Fåborg finns det några härliga skogs- och backlandskap med markerade vandringsleder. Här kan ni njuta av den fina utsikten över landskapet och se gamla välbevarade stenåldersgravhögar.
I Svanninge Bakker eller Bøjden Nor finns ett rikt fågelliv.
I öhavet ligger det många, små och obebodda öar, där ni ostört kan njuta av naturen.
På Helnæs är det helt speciella och mycket vackra landskapet en naturupplevelse i sig själv. De tre mest anmärkningsvärda naturområdena är: Bobakkerne, Helnæs Made och Feddet (30 km).

Aktiviteter

Det Sydfynske Øhav bjuder på många möjligheter för fritidsfiskare och seglare. Bältet är dessutom känt för sina bra surfbetingelser.
Det är en given sak att ta en vandrings- eller cykeltur i det varierande landskapet.
Faaborg Golfklubs banor ligger bara 9 km från Faldsled. Fåborg har också andra aktivitetsmöjligheter, som t ex tennisbanor, simhallar och petanquebanor.

Sevärdheter

Fyns enda rundkyrka är belägen i Horne (7 km).
Besök Fåborg och upplev byns många museer, de gamla gatorna och de vackra korsvirkeshusen. Här finns det också fina möjligheter till att handla och att äta (9 km).

Utflykter

Frydenlund Fuglepark vid Tommerup är en härlig naturpark med 700 fåglar från hela världen, vattenhål, volierer och en två kilometer lång vandringsstig som går under stora gamla träd och ut på den öppna savannen (24 km).
Det vackra Egeskov Slott vid Kværndrup betecknas som Europas bäst bevarade renässansborg (29 km).
Fun Park Fyn i Aarup, är vattenland med rutschbanor samt skoj och förströelser för hela familjen. När entrén är betald kan alla nöjen nyttjas fritt (30 km).
Besök H.C. Andersens födelseort Odense; en modern och stämningsfull stad med många upplevelsemöjligheter i form av musik, teater, gyckel på stadens torg, gågator, kaféer, restauranger och krogar (37 km).
Den Fynske Landsby vid Odense är ett museum som visar en fynsk bymiljö omkring år 1850. I Odense Zoo kan ni uppleva djur och naturscenerier från allvärldens länder.

Sol og Strand 2015

Författare:
 
Copyright © 2003-2015 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

3 Stugor på Faldsled


Stuga 70-6004 Faldsled
StandardKategori - läs mer
 
7 omdömen i
 
gästboken
500 m till vattnet
Havutsikt från stugan
56 m2
2 sovrum
4 sovplatser
1 toalet
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 2006,-
 
Visa stuga
Stuga 70-6015 Faldsled
SärklassKategori - läs mer
 
19 omdömen i
 
gästboken
600 m till vattnet
Havutsikt från stugan
76 m2
4 sovrum
7 sovplatser
2 toaletter
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 3095,-
 
Visa stuga
Stuga 70-6016 Faldsled
Standard +Kategori - läs mer
 
1 omdöme i gästboken
500 m till vattnet
Havutsikt från stugan
90 m2
3 sovrum
6 sovplatser
2 toaletter
Spa: Nej
1 vecka från
SEK 4247,-
 
Visa stuga
Sänd till en vän
Kontakt
Kontakt info
0418 222 30
 
info@sologstrand.se
Dagligt kl. 9-20

Sök semesterstuga

Resemål
Ankomstdatum Antal gäster
 
Avancerad sökning
 
 
Nollställ
Nyhetsbrev Erbjudanden och nyheter.