Stugor i hela Danmark

 

Utdrag från stugornas gästböcker

 
Stuga, Nörlev

Stuga, Nörlev

 
 
En otroligt fin och fräsch stuga med ett väl utrustat kök. Området var toppen, väldigt lugnt och skönt och härlig natur med många promenadstigar. Man kan njuta av stugan ...
 
Stuga, Hejlsminde

Stuga, Hejlsminde

 
 
Et hyggeligt hus. Ikke meget plads, men det vidste vi på forhånd :-)
 
Stuga, Marielyst

Stuga, Marielyst

 
 
Väldigt fint och trevligt hus i lugnt område! Bra pris och man fick mycket hus för pengarna. Trevliga sällskapsytor med biljard, braskamin, pingis, dart, bastu, bubbelpoo...
 

Nyheter och inspiration
för semestern

 

Nationalpark Skjoldungernes Land

Själland har fått sin första nationalpark, Skjoldungernes Land - vid Lejre, Roskilde och Frederikssund. Efter mer än tio års arbete, har nationalparken nu blivit verklighet, och den 21 mars 2015 invigdes Skjoldungernes Land.
 

Nu kan ni även finna Sol og Strands 'Ferie i Danmark' -app på YouTube

Se Sol og Strands nyaste web-film "Ferie i Danmark app - Guide till 1.500 danska attraktioner" YouTube.
 

Nya spännande initiativ under 2015 på konstmuseet ARKEN

Upptäck spännande utställningar och se, hur man kommer fram till förverkligandet av en dröm, som går tillbaka ända till Arkens uppbyggnad.
 

Energivänliga semesterstugor

Spara upp till 75 % värmeräkningen i en energieffektiv semesterstuga med jordvärmeanläggning, solceller eller värmepump.
 

Tillbringa semestern i en stuga på solskensön Bornholm.

Ta med hela familjen och tillbringa er semester i en trevlig stuga den vackra klippön Bornholm. Utnyttja stugan som bas och utforska öns fantastiska landskap, pittoreska hamnstäder, rökerier, rundkyrkor, vita sandstränder och många sevärdheter.

Populära semesterstugor


Bornholm är en härlig klippö med vattenfall och höga klippor på den norra delen och sandstränder med mjuk vit sand på sydspetsen. Ön är dock så liten, att ni inte behöver välja område, för ni kan njuta gott av hela öns skönhet oavsett var ni väljer att hyra semesterstugan.

 

Nordöstra Jyllands kust är känd som den "milda kusten", och det med rätta. Havet är lugnt, vattnet är grunt och mycket barnvänligt och landskapet är grönt och frodigt. Ni kan även besöka Danmarks enda palmstrand, när ni väljer att semestra i en stuga i denna del av Danmark.

 

Välkommen till Nordvästra Jylland, där ni kan uppleva några av Danmarks vackraste stränder. Om ni väljer Skagen, Lønstrup, Løkken eller Blokhus ligger alla våra stugor nära vattnet och sanddynerna. Njut av ljuset, atmosfären och konsten i denna charmiga del av landet.

 

Själland kan ni kombinera den mest fantastiska natur med det spännande livet i storstaden. De små pittoreska fiskelägena på norra Själland har inbjudande och trevliga semesterstugor, där ni kan koppla av med familjen, bada i det mycket klara vattnet vid de vackra stränderna och samtidigt vara inom bilavstånd från Köpenhamn.

 

Jyllands västkust finns det stuguthyrning i de populära områdena runt Rømø och Blåvand. Här hittar ni vackra och barnvänliga sandstränder, trevliga semesterstugor med bra läge, shopping och restauranger och den mest fantastiska natur så långt ögat kan nå.

 

Lolland, Falster och Møn kännetecknas av vackra, djupa bokskogar, vackra badstränder och inte minst Møns Klint, som förmodligen är en av de mest spektakulära naturupplevelserna i Danmark. Ni kan hitta vackra och välbelägna stugor på alla de tre öarna.

 

Den danske författaren H.C. Andersen kommer från den vackra ön Fyn, och ön är lika sagolikt vacker, som hans sagor. Slott, vackra byar med korsvirkeshus med halmtak, tillsammans med fantastiska sevärdheter och vackra och barnvänliga stränder, gör ön perfekt för en semester i en stuga i Danmark.

 

Last minute
Rabatt

Sista Minuten

Anländ nästa lördag och få rabatt.
Semester

Semester

Beställ nu och försäkra er om er favoritsemesterstuga!
Spar-Semester

Spar-Semester

Stor rabatt vid 2 veckor förutom under sommarsemestern.
4-personers semester

4-personers semester

Se vårt stora urval av semesterstugor för 4 personer.
Resemål: Klicka i karten
DK kort
Avancerad sökning
Välj bort:

Sänd till en vän
Kontakt
Kontakt info tlf
0418 222 30
 
tlf
info@sologstrand.se
Dagligt kl. 9-20
Gästbok
 
Mycket bra (4/5)
baserat på 17149 användarrecensioner